Vincent Adriaensen

Tijdens het volgen van de opleiding bij Trigger, kenden mijn manier van denken en analytisch redeneervermogen een ongeziene groeicurve. De extra aandacht voor differentiaal diagnose, spierkettingen, segmentale relaties, etc. in combinatie met dry needling zorgen er vandaag de dag voor dat ik het maximale uit mijn therapie kan halen.

vincent-adriaensen-behandeling

Dry needling levert mij dagelijks een grote meerwaarde bij de behandeling van patiënten.

Het is een effectieve therapievorm die me in staat stelt om patiënten optimaal te helpen bij het bereiken van de door hen gestelde doelen. Dit kan gaan van de vraag om klachten te verhelpen tot het begeleiden van een atleet die droomt van een olympische medaille.

Mede dankzij dry needling, kon ik judoka Dirk Van Tichelt zo pijnvrij mogelijk houden in de voorbereidingen naar de Olympische Spelen 2016.

Dirk Van Tichelt: Sinds dry needling kan ik terug voor de volle 100 procent trainen. Het rendement van mijn trainingen is zoals toen ik nog een jong veulen was en snel recupereerde. Klachten waar ik moeilijk van af geraakte, waar ik voordien met massage en manuele therapie langere tijd voor nodig had, worden met de aanvullende therapie dry needling sneller en effectiever opgelost. Mede hierdoor heb ik mijn voorbereiding naar de Spelen optimaal kunnen afwerken!